Μέσα σε χρόνια δανεικά/ απρόσμενα και ξένα/ μες τα ποτάμια τα θολά/ που ζω σα μαύρη σμέρνα... (Διάφανα Κρίνα) ...

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2009

Έκθεση της Σμέρνας στο ARTWARE FESTIVAL

Κάνεις, ράνεις, προσπαθείς, ξενυχτάς, να ετοιμάσεις κάτι για ένα ωραίο γεγονός... Κι αυτό έρχεται και φεύγει και σ' αφήνει να στέκεσαι με τα χέρια αδειανά, μα τα μάτια λίγο πιο γεμάτα: Εικόνες, μουσικές, φίλους.
Το φετινό φεστιβάλ ARTWARE στο CEID (τμήμα Μηχανικών Η/Υ) Πατρών, μ' άρεσε περισσότερο από πέρσι, ίσως γιατί ήμουν πιο άνετη με τους φοιτητές του τμήματος που τρέχουν και το διοργανώνουν. Τους εκτιμώ και τους συμπαθώ όλους πάρα πολύ.

Στις παρακάτω φωτογραφίες (που τράβηξε ένας φίλος με το κινητό), φαίνεται το stand της Σμέρνας.



Στο ηλεκτρονικό "μυαλό" της σμέρνας, κυλάνε οι εξής φράσεις:
"HARDWARE - SOFTWARE - ARTWARE FESTIVAL 2009 @ CEID - ΓΝΩΣΗ - ΦΑΝΤΑΣΙΑ - ΔΡΑΣΗ - ΑΣΥΛΟ ΙΔΕΩΝ"
Το έφτιαξε ο φίλος μου ο Κώστας, ειδικά για την έκθεση! Κατασκεύασε την πλακέτα, κόλλησε ένα ένα τα 200 λαμπάκια της οθόνης και έγραψε τον κωδικό για το κεντρικό τσιπάκι.
ΚΩΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!



Εδώ εκτίθεται το πρόσφατο κόμικς μου "ΚΟΜΜΑΤΟBUSTERS" , το οποίο θα αναρτήσω προσεχώς στο blog!!! Στο κάτω ξύλο αναγράφεται με κίτρινη λαδομπογιά : "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ"



Η άλλη όψη του φεγγαριού με περισσότερα κόμικς...




Παρατηρητές - Αναγνώστες



Περισσότεροι αναγνώστες...



Ε, εντάξει το παρατράβηξα.



ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!



Απογευματινή πρόβα...



HARD...WARE FEST!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

2 σχόλια:

Project ΙππόΚαμπος είπε...

MPRAVO!!!!

Πολύ ωραία φαίνεται πως περάσατε απο τις φωτό (...ήθελα και εγώ...).. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω το κόμικ απο την φωτό :p άρα θα περιμένω την ανάρτησή του στο blog, ή την δημοσίευσή του στην επόμενη Σμέρνα!! (αλήθεια ένα περιοδικάκι που κρέμεται σε μια φωτό κάτω απο την τσιπαρισμένη Σμέρνα, είναι το καινούριο τεύχος?? Δεν μου μοιάζει με τα 2 πρώτα, αλλά δεν φαίνεται και καλά..)..

Πάντα τέτοια, άντε και του χρόνου να είμαστε και εμείς εκεί!!

Υγειένετε!!

smerna είπε...

Μέλανδρε πράγματι ήταν πολύ ωραία. Τέτοια φεστιβάλ με κάνουν να νιώθω ότι πραγματικά βρίσκομαι ανάμεσα σε ζωντανούς συμφοιτητές, που θέλουν να εκφραστούν και να δράσουν.

Δυστυχώς στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τουλάχιστον, δεν υπάρχουν άλλα παρόμοια ανεξάρτητα φεστιβάλ.
Ίσως δε βρέθηκαν οι ενεργητικοί φοιτητές να τα οργανώσουν ή οι καλοί δάσκαλοι να τα ενθαρρύνουν και να βοηθήσουν στο να βρεθούν τα χρήματα γι' αυτά.

Το Πανεπιστήμιο είναι νεκρό. Δεν υπηρετεί τον Ορθό Λόγο, την φιλοσοφία και την πραγματική Πολιτική, ώστε να διαμορφώσει σωστούς Επιστήμονες - Πολίτες. Αλλά θα μπορούσε ν' αναστηθεί με περισσότερη δράση εκ μέρους των φοιτητών.

Περισσότερα επί του θέματος, όταν αναρτήσω το κόμικ.
Και ναι αυτό που είδες είναι το νέο fanzine.

Ελπίζω την επόμενη φορά να είσαι και συ στο φεστιβάλ!
Σε χαιρετώ!